Background Image

Onze producten

t Gilde schild

’t Gilde levert hoogwaardige producten en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Geen standaard oplossingen, maar maatwerk. Dit stelt ’t Gilde in staat om uw wensen om te zetten in kleur, comfort en sfeer.

Gordijnen

Geen huis, kantoor of specifieke ruimte is hetzelfde. Door onze jarenlange ervaring adviseren, meten en plaatsen wij de gordijnen. Bij het uitzoeken van gordijnen zijn er verschillende mogelijkheden. Overgordijn met of zonder patroon, in combinatie met vitrage of alleen vitrage. Er is ook een groot aanbod aan inbetweenstoffen. Voor een strakker geheel kunt u ook voor paneelgordijnen kiezen. Van bijna alle stoffen kunnen er ook vouwgordijnen worden gemaakt.

Deze merken kunnen wij u aanbieden:

Feature Image
Feature Image

Zonwering

Een rolgordijn in de kinderkamer of mooie houten jaloezieën in de woonkamer ’t Gilde heeft voor elk raam of situatie een oplossing. Lamellen voor op kantoor of een plisse om met het licht te kunnen spelen.

Deze merken kunnen wij u aanbieden:

Tapijt

Voelbaar zacht, warm en comfortabel dat is tapijt. Geschikt voor iedere ruimte of mooi afgewerkt als karpet. Voor het geluid en comfort uitermate geschikt voor trappen, of als traditionele loper met roedes. Met tapijt is alles mogelijk.

Deze merken kunnen wij u aanbieden:

Feature Image
Feature Image

Harde vloeren

PVC is de vloer van nu en voor later. Dit duurzame materiaal kent vele variatie en is uitermate geschikt bij toepassing van voerverwarming en eenvoudig in onderhoud. De mooie houttekeningen met een voelbare houtstructuur maar dan gemaakt van PVC. Geschikt voor alle ruimtes in huis en projectmatig.

Met Betondesign krijg je de uitstraling van een industriële look, ook geschikt voor op wanden.

’t Gilde levert en legt ook vele soorten houten vloeren, zowel massief hout als lamelparket. Houten vloeren geven een natuurlijk en warm gevoel, wij vertellen u graag meer hierover.

Deze merken kunnen wij u aanbieden:

Interesse gewekt?

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.
Bel ons op 06 - 52634213 of stuur een mail.

Stuur ons een mail